Labels

2015. Un produs Blogger.
Liceul Teoretic "M.Eminescu"

marți, 21 decembrie 2021

Totalizarea activităților eTwinning 2021

Colaborarea fructuoasă pe tărâmul eTwinning în proiectele educaționale a fost  recunoscută atât la nivel național cît și european.



Acest an a încununat traseul de dezvoltare profesională certificatul de Ambasador mentor eTwinning.


 Conferința Națională eTwinning
   Conferința Națională eTwinning Moldova, ediția 2021 cu genericul ,,Educația media și dezinformarea” a avut loc la data de 18.12.2021, în cadrul căreea liceului nostru i-a fost acordat Premiul Național ,,Suntem Școală eTwinning”, iar învățătoarei Nina Babcinețchii – titlul de Ambasador eTwinning, al doilea ambasador eTwinning în LT ,,Mihai Eminescu” Florești.

     În cadrul Conferinței, Tatiana Dragan, Ambasador eTwinning, profesoară de limba engleză, a expus traseul ascendent al implicării și colaborării echipei cadrelor didactice din comunitatea eTwinning a LT ,,Mihai Eminescu” Florești.




Suntem onorați că am fost recunoscuți la nivel European drept școală model pentru comunitatea eTwinning, școală care tinde spre perfecționare continuă, o școală pentru inovare și schimbare în educație. 

   În comunicarea sa,  Babcinețchii Nina a împărtășit din experiența de eTwinner activ: modalități de colaborare cu colegii din liceu, din regiune, la nivel național și internațional, contribuția proprie la promovarea programului eTwinning. Activitățile și inițiativele expuse au fost recunoscute și apreciate în cadrul Concursului ,,Fii Ambasador eTwinning - 2021”.



   


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu