Labels

2015. Un produs Blogger.
Liceul Teoretic "M.Eminescu"

joi, 12 mai 2022

eTwinning ne inspiră!

  

  “Domestic Production On-site Production”, proiect eTwinning 

   

     Proiectele eTwinning sunt un adevarat izvor de inspirație ce ofera atât profesorilor cât și elevilor noi oportunități de învățare și dezvoltare astfel îmbunătățind actul educațional. Anul acesta  elevii clasei a X-a U ghidați de profesoara de limba engleză ComerzanVictoria, au participat in proiectul eTwinning “Domestic Production On-site Production” fondat de doi profesori din Turcia: Hacer Sezen și Yuse inan.

  În proiect au participat șase grupuri de elevi din Moldova, Macedonia și Turcia. Proiectul a avut drept scop conștientizarea elevilor de a susține producătorul autohton, motivăndu-i să descopere bunuri casnice, produse alimentare, articole vestimentare din regiunile unde locuiesc. Astfel, elevii au desfășurat activități care incurjează producția internă. Și elevii noștri au fost sensibilizați să exploreze producători autohtoni din regiunea în care locuim.

Fabrica de unt Florești. 


Fabrica de incalțăminte “Covali”, Soroca


Minifabrica de carne şi mezeluri afumate natural, Domulgeni


Una dintre cele mai importante dimensiuni ale eTwinning este colaborarea dintre profesori, elevi, școli, părinți și autoritățile locale. Ca produs final elevii au creat o carte digitală,  colaborative despre producere pâinii.

      

Odată cu acest proiect am câștigat prieteni, cu care am hotărât să colaborăm și în viitor, în alte proiecte comune.


                  
                                                          




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu