Labels

2015. Un produs Blogger.
Liceul Teoretic "M.Eminescu"

vineri, 13 mai 2022

Diseminarea proiectului eTwinning "As fit as a fiddle"

 Promovarea sănătății este una din principalele responsabilități ale școlii în vederea educării elevilor pentru un stil de viață sănătos. Dreptul la sănătate este unul din drepturile fundamentale ale omului. Profesorilor le revine sarcina de a informa elevii, de a le oferi cunoștințe despre o viață sănătoasă, de a le forma atitudini și deprinderi pentru formarea unei conduite responsabile privind sănătatea. 

     

În anul de studii 2021-2022, elevii clasei a VII-a A , plini de entuziasm și motivație, împreună cu profesoara de limba engleză Comerzan Victoria, s-au bucurat de o călătorie plină de aventuri colaborative in lumea cunoasterii, în proiectul educațional  eTwinning “As fit as a fiddle”. 

                 

      

Coordonatorii proiectului și-au propus să îmbunatațească educația pentru sănatate a elevilor, formându-le deprineri pentru un stil de viață sănătos. 


  În cadrul proiectului,  elevii au realizat produse digitale creative integrate în curriculum școlar,au găsit activități pe care le-au implimentat în viața de zi cu zi pentru a se menține în formă, și-au îmbunătățit cunoștințele și abilitățile de comunicare și digitale. 

                 

O altă țintă a proiectului a fost comunicarea cu partenerii de proiect  din Turcia, Germania,Spania și Moldova. Astfel s-au  realizat mai multe activități colaborative unde elevii au făcut făță provocărilor.                                                                                                                                                               

 

 



Așteptăm noi provocări!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu