Labels

2015. Un produs Blogger.
Liceul Teoretic "M.Eminescu"

sâmbătă, 3 decembrie 2022

Chihai Igor - managerul care face schimbarea!

        Întreg colectivul de profesori ai Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” Florești își exprimă înalta apreciere față de managerul instituției Chihai Igor, care împreună cu echipa pe care o conduce de manageri  reușește să facă schimbarea: transformarea primei instituții de învățământ din orașul Florești (cu statut de Școala medie nr. 1, cândva)  - în instituție,  care astăzi este capabilă să corespundă unui învățământ de calitate. 

       Director competent, harnic și un bun gospodar! Nu sunt caracteristici pe care i le atribui unui manager, dacă acesta nu lasă ceva în urma sa. La un an și jumătate de la venirea în funcție, dnul Igor Chihai reușește să construiască gardul ce împrejmuiește teritoriul instituției; să instaleze camere video în perimetrul instituției, datorită corăra copiilor le este asigurată protecția vieții. Nu poate fi trecută cu vederea transformarea digitală prin care trece instituția. Dlui este cel care oferă sprijin echipei de profesori în scrierea și implementarea proiectelor care atrag investiții din exterior. Calculatoare în fiecare clasă, proiectoare, televizoare, imprimante, tablă interactivă și alte echipamente TIC sunt puse la dispoziția celor care proiectează și desfășoară un învățământ de calitate. 

      Cum să intri în instituție  și să nu observi că antreul acesteia arată altfel...holurile amenajate cu panouri de informare; uși și ferestre de la sala de clasă noi și pur și simplu o ambianță  în care profesorul împreună cu elevul modelează frumos șase ore de bază apoi altele două extracurriculare. 

     Aprecieri împletite cu urări de sănătate și mari realizări în continuare, dvoastră, dle director Chihai Igor cât și echipei manageriale pa care o ghidați: Chihai Ina - director adjunct instruire; Babcinețchii Nina - director adjunct instruire și Robu Aliona - director adjunct educație, activitatea cărora se observă prin rezultatele remarcabile obținute de elevi și profesori la concursurile raionale, republicane și internaționale. 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu