Labels

2015. Un produs Blogger.
Liceul Teoretic "M.Eminescu"

luni, 17 octombrie 2016

Campania eTwinning weeks

În această săptămână am organizat un sir de activități dedicate săptămânii eTwinning. Copiii ghidați de semenii lor mai mari au arătat o explozie de idei creative pe flipchart,  colaje personalizate ce vizează eTwinning.
Am rămas cu zâmbete pe buze în urma unei activități originale realizată de copii. Ei au depus tot efortul pentru a arăta prin gesturi cuvântul eTwinning fiind ghidați de colega lor mai mare și membrul echipei de promovare eTwinning, Bruma Cristina eleva cl. a XII-a.

 O amintire la fel plăcută pentru noi a fost implicarea copiilor într-o lecție interactiva de tutorial.Cu genericul "Be a creative etwinner" in care elevul clasei a XII-a, Mititelu Maxim, a promovat platforma eTwinning și interactivitatea acesteia prin utilizarea tehnologiilor web.
Apasa aici, neapărat



Nemijlocit la aceasta activitate de promovare și-a adus aportul Sîrbu Irina în calitate de reporter. În urma interviului elaborat de ea, uite ce am aflat de la elevi:
Toate acestea activități nu ar fi fost realizate la justa lor valoare dacă nu ar fi contribuit coordonatorul Tatiana Dragan și membrul echipei noastre de promovare, Lungu Iulian, care vin cu un mesaj de felicitare pentru toți eTwinnerii din orice colț al Europei.

Cu prilejui sărbătorii eTwinning weeks vrem să vă aducem sincere felicitări și vă urăm ca aceste săptămîni să vă fie pline de momente frumoase, bucurii, zîmbete sincere a copiilor, activități creative și idei ingenioase, sperăm ca fiecare din eTwinneri va simți acest buchet de emoții încîntătoare fiind alături de familia eTwinning. Vă dorim ca amintirile în urma acestor săptămîni să persiste în sufletele voastre pe pacursul anilor de colaborare cu alți eTwinneri din orice colț European.








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu